comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Reşit Akçay'dan Terim'e mesaj var!

28 Kasım 2013, Perşembe 22:23

UEFA Avrupa Ligi J Grubu'ndan tur atlamayı garantileyen Trabzonspor'un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, 4-2 kazandıkları Apollon Limassol maçından sonra konuştu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Apollon Limassol karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.
 
Maç sonunda yayıncı kuruluşa konuşan Akçay, Limassol'un üst üste gol bulduğu dakikalarda uyuduklarını ancak sonrasında tekrar kontrolü ellerine aldıklarını söyledi.
 
Öte yandan Türk oyuncularının milli takıma seçilebileceğini söyleyen Akçay, A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'e de mesaj yolladı.
 
İşte Akçay'ın maç sonu açıklamaları;

"Müsabaka kariyerimiz açısından önemliydi ve alnımızın akıyla geçmiş olmak gurur veriyor. Rakibin deplasman başarısı kendi iç saha başarısından daha iyi. Ama maça iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. İkinci yarı 10 dakikalık uyku dönemi var. Bu bizi tedirgin etse de maçı baştan sona forse ettik."
 
"Hem bize hem Türkiye'ye hayırlı olsun. Bakalım bundan sonraki kurada takım şansımız ne olacak. Sonuçta kendi sahalarında Lazio daha favori gibi gözüküyor. Ama biz de deplasmanda başarılı bir takımız. Lazio için kolay olmayacak, biz de elimizden geleni yapacağız. Ama bir üst tura çıkmak gurur verici."

 
"Türkiye'nin gündeminde olan birkaç oyuncumuz var. Milli takıma adım atabilecek kalitede oyuncularımız var. Olcan, Onur, Mustafa bunlardan bazıları. Bence Milli Takıma da katkımız olur diye düşünüyorum. Olursa, Fatih hoca bizi tercih ederse gurur verici olur."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!