comScore

Trabzonspor Trabzonspor

La Liga'dan Trabzon'un yıldızına dev talip!

28 Kasım 2013, Perşembe 09:37

İspanya La Liga'nın köklü Endülüs ekibi,Trabzonspor'un kaptanı Onur Kıvrak'a göz dikti

Sevilla'nın Sportif Direktörü Ramon Verdejo, “Onur'un alınması için Unai Emery olumlu rapor verdi. Gerekeni yapacağız” dedi. Resmi teklif ara transferde yapılacak.

Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Onur Recep Kıvrak'a İspanya yolu göründü. İspanyollar'ın ünlü kulübü Sevilla, Onur Recep Kıvrak'la ilgilendiklerini resmen ilan etti. Kulübün Sportif Direktörü Ramon Rodriguez Verdejo, Teknik Direktör Unai Emery'nin bu konuda kendilerine rapor verdiğini ve gerekeni yapacaklarını söyledi. Verdejo, “Bu konuda girişimlerimiz olacak” açıklamasını yaptı.

Sevilla kulübünün devre arasında Onur Recep Kıvrak için Bordo-Mavililer'in kapısını resmen çalması bekleniyor.

2016 YILINA KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

1988 doğumlu olan ve Tolga Zengin'in ayrılmasından sonra Trabzonspor'da kaptanlık makamına yükselen Onur ise Bordo-Mavili kulüpten ayrılmaya sıcak bakmıyor. Onur böyle bir teklif gelmesi halinde bunu kulübün değerlendirmesine bırakmayı planlıyor.

Trabzonspor yönetiminin de böyle bir teklifi gündemine alması beklenmiyor. 2016'ya kadar Trabzonspor'la sözleşme yenileyen Onur daha önce de kulübün rızası olmadan hiçbir yere gitmeyeceğini defalarca tekrarlamıştı. Onur Recep Kıvrak, daha önce Spor Toto Süper Lig'den gelen transfer tekliflerini de geri çevirmişti.
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!