comScore

Sivasspor Sivasspor

Hasan Kabze'den Konyaspor itirafı - Süper Lig Haberleri

16 Şubat 2016, Salı 18:59
Hasan Kabze'den Konyaspor itirafı - Süper Lig Haberleri

Sivasspor'un tecrübeli golcüsü Hasan Kabze, Konyaspor maçının çok zor geçeceğini itiraf etti. 

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'un golcü oyuncusu Hasan Kabze, ligde bu hafta oynayacakları Torku Konyaspor maçını kazanmak istediklerini belirtti.

Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Sami Aydın'ı makamında ziyaret ederek, formasını hediye eden Hasan Kabze, kırmızı-beyazlı ekibin içerisinde bulunduğu zor süreçten kurtulacağını söyledi.

Ligde, Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup ettiklerini anımsatan Kabze, bu galibiyetle takımda bir rahatlama olduğunu kaydetti. Puan cetvelinde üst sıralara yükselmek istediklerini aktaran Kabze, "Önümüzdeki Torku Konyaspor maçı çok zor bir deplasman olacak. Çünkü takım savunmasını çok iyi yapan bir ekip ama inşallah o maçtan da galip ayrılmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Aydın ise alınan galibiyetten ve attığı golden dolayı Hasan Kabze'yi tebrik ederek, "Gerçekten çok zor bir maç oldu ama bizi rahatlatan ve önümüze umutla bakmamızı sağlayan bir sonuç oldu. Sergilediğiniz performanstan ötürü sizi kutluyorum" açıklamasında bulundu.

Aydın, Torku Konyaspor karşılaşmasında Medicana Sivasspor'a başarı diledi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!