comScore

Real Madrid Real Madrid

R.Madrid'de bir garip sakatlık! İlginç...

03 Ağustos 2013, Cumartesi 13:30

Real Madrid'de yeni transfer Asier Illarramendi'nin sakatlığı endişe yaratıyor.

Real Madrid'in 39 milyon euroya Real Sociedad'tan transfer ettiği Asier Illarramendi'nin (23) sakatlığı kafalarda soru işaretleri oluştururken, taraftarı ve teknik heyeti de endişelendiriyor. Doktorlara göre sakatlığın sebebi ise bir hayli ilginç: "Stres..."

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Real Madrid'in İngiltere'de Bournemouth ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan Asier Illarramendi'nin kas ağrılarının bir türlü geçmemesi nedeniyle sezon başına yetişmeme ihtimali var.
Real Madrid'in Amerika'da yaptığı hazırlık maçlarında da oynayaman genç oyuncu, fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı günü hazırlanan çift çalışma planı ile geçirmesine rağmen, La Liga'da Real Madrid'in ilk haftada Real Betis'e karşı oynayacağı mücadeleye yetişmesinin zor olduğu belirtildi.
Real Sociedad'tan büyük beklentiler karşılığında transfer edilen oyuncuyu ideal kadroda düşünen Carlo Ancelotti de genç ismin biran önce sahalara dönmesini bekliyor.

MADRID SAKATLARDAN ÇEKTİĞİ KADAR KİMSEDEN ÇEKMEDİ
Real Madrid, son yıllarda yaptığı transferlerde sık sık sakatlık sorunlarıyla karşı karşıya geldi. Dortmund'tan alınan Nuri Şahin, Bayern Münih'ten gelen Hamit Altıntop, Newcastle'dan gelen Jonathan Woodgate Madrid'in büyük umutlarla aldığı ancak sakatlıkları nedeniyle bir türlü istediği verimi alamadığı oyuncuların başında geliyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!