comScore

Real Madrid Real Madrid

Anti-Madridistalar Madridista oluyor

03 Temmuz 2013, Çarşamba 19:08

Real Madrid'in Isco'nun transferini resmileştirilmesinin ardından Mesut Özil ve Isco'nun geçmişte söylediği sözler gündeme taşındı.

İspanya La Liga'nın köklü kulüplerinden Real Madrid'in Isco transferini resmileştirmesi ve Isco'yu basına tanıtmasının ardından Katalunya merkezli Sport gazetesinden ilginç bir haber geldi.

Valencia altyapısından yetişen ve Malaga'ya transfer olan, Malaga'nın Şampiyonlar Ligi başarısında oynadığı futbolla liderlik yapan Isco'nun, Valencia'da forma giyerken verdiği bir röportaj Katalan medyası tarafından tekrar gündeme taşındı. 2009 yılında Pau Fuster'in sorularını cevaplayan Isco; "Madrid küçük bir kulüp değil, ama Anti-Madridista olduğumu söyleyebilirim. Gelecekte ne olacağımı bilemem ama sevmediğim bir takımda oynamak istemem. Oyuncularıyla ve yapısıyla kibirli bir kulüp olarak görünüyorlar" dedi.

Bu röportajın ortaya çıkarılmasının ardından sosyal medyada buna benzer başka bir röportaj ortaya çıkarıldı. Real Madrid'in Türk asıllı yıldızı Mesut Özil'in 2010 yılında Werder Bremen'de oynarken söylediği sözler gündeme taşındı. Mesut; "Her zaman oynamayı hayal ettiğim takım Barcelona'ydı. Bir gün orada oynamak isterim. Küçük bir çocukken bile bu benim hayalimdi" dedi.

Isco'nun Valencia merkezli Superdeporte gazetesine verdiği röportajda Iniesta ve Messi'yi her zaman çok beğendiği de yazıldı. Geçtiğimiz günlerde de Isco'nun köpeğine çok sevdiği Messi'nin adını verdiği ortaya çıktı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!