Basın toplantısında konuşan Fiorentino Perez, “Ancelotti ile yeni bir döneme başlıyoruz. Ancelotti'yi tanıyanlar onu futbol dahisi, kazanan ve harika bir insan olarak tanımlıyor. Çok büyük takımları çalıştırdı. Burada çalışmayı hayal ediyordu. O büyük baskılara alışık bir teknik adam. Ama Madrid'de işler biraz daha farklı. Bunu o da biliyor. Burada herkes Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu bekliyor” ifadelerini kullandı.
Sözleşme imzalandıktan sonra konuşan Ancelotti ise, “Pazartesi gününden itibaren Madrid'i çalıştıracağıma biliyordum. PSG'ye de bana kolaylık sağladığı için teşekkür ediyorum. İspanyol biraz zayıf ama gün geçtikçe gelişeceğini düşünüyorum
“Yanı başımda Zidane'ın olması büyük bir şans. Çok iyi bir oyuncuydu ve şimdi de koçluk yapmak istiyor. Ona sahip olacağım için çok şanslıyım.
“Şampiyonlar Ligi benim için büyük bir motivasyon. Oyuncularımla iyi ilişkilerimin olmasını isterim. Daha önce hep böyle olmuştu.
“Modric Pirlo'dan daha dinamik bir oyuncu. Kaka ile beraber çalışmak istiyorum.
“Barcelona ispanya'daki en rekabetçi takım konumunda. Fakat biz onlarla baş edebiliriz. Onlardan daha iyi olacağımıza olan inancım tam.
“Isco çok yetenekli bir futbolcu. Fakat şu an için onun Madrid'e transfer olup olmayacağını söyleyemem.
“Tıpkı Zidane gibi Ronaldo ile çalışmak da benim için büyük bir onur.

