comScore

Real Madrid Real Madrid

'Çağdaş Atan çağırdı, Akhisar maçına geldim'

30 Nisan 2013, Salı 10:17

Real Madrid ile Şampiyonlar Ligi'nde tarihi bir maça çıkacak olan Alman ekibi Borussia Dortmund'da forma giyen Türk asıllı Alman orta saha oyuncusu İlkay Gündoğan karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulundu.

Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Real Madrid'i 4-1 yenen Borussia Dortmund'da tek hedef Bernabeu Stadı'nda oynanacak rövanş karşılaşmasında tyuru geçecek skoru almak. Bu tarihi karşılaşma öncesinde Dortmund'un Türk asıllı Alman yıldızı İlkay Gündoğan, Hürriyet Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu.

İşte İlkay Gündoğan'ın o açıklamaları...

REAL HERKESİ 3-0 YENEBİLECEK GÜÇTE

"Maça çok iyi başladık. Ama şanssız bir golle devre arasına 1-1 berabere girdik. Devre arasında hocamız bize moralimizi bozmamamızı, özellikle ilk 20 dakikada ortaya koyduğumuz futbola devam etmemizi istedi ve goller ardı ardına geldi. 4-1'lik skor rövanş adına önemli bir avantaj ama her şey bitmiş değil. Real Madrid kendi sahasında her rakibini 3-0 yenebilecek güçte."

"ÇAĞDAŞ ATAN ÇAĞIRDI, AKHİSAR MAÇINA GELDİM"

Tatillerinde Türkiye'ye gelmeye özen gösterdiğini söyleyen genç yıldız, “Akrabalarım Balıkesir, Dursunbey'de yaşıyor. Akhisar'da forma giyen Çağdaş Atan ile Cottbus'ta oynadığı dönemde dostluk kurmuştuk. Bu dostluğumuz devam ediyor. Bu sezon devre arasında tatil için Türkiye'ye gitmiştim. Çağdaş'ın daveti ile Akhisar'ın Orduspor ile yaptığı maçı seyrettim. Ayrıca Arda Turan, Okan Buruk ve Hakan Ünsal ile tanışma fırsatı buldum" dedi.

"FENERBAHÇE'YE BAŞARILAR"

"Fırsat buldukça Türkiye Ligi'ni de takip etmeye çalışıyorum. En son olarak Fenerbahçe'nin Benfica ile oynadığı maçı izledim. Sizlerin aracılığı ile F.Bahçe'ye rövanş maçında başarılar diyorum. Umarım her şey istedikleri gibi gider ve finale yükselirler."

"NURİ ŞAHİN'İN DÖNMESİNE DEVİNDİM"

"Nuri Şahin Ağabey, Dortmund'a çok şeyler katmış biri. Real Madrid'e transfer olduktan sonra 1,5 yıl kötü bir dönem geçirdi. Dortmund'a geri dönmesi ile yeniden eski formuna kavuşuyor. İnanıyorum birlikte çok iyi işler yapacağız. Hafta sonu oynanan Fortuna Düsseldorf maçında çok güzel gol attı."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!