comScore

Real Madrid Real Madrid

Bernabeu'da rövanş vakti

30 Nisan 2013, Salı 03:47

Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş karşılaşmasında Real Madrid, ilk maçta Almanya'da 4-1 yenildiği Borussia Dortmund'u konuk ediyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş karşılaşmasında İspanya'nın güçlü ekiplerinden Real Madrid ile Almanya'nın önemli takımlarından Borussia Dortmund karşı karşıya geliyor. Santiago Bernabeu Stadı'nda oynanacak olan bu zorlu mücadele İngiltere Futbol Federasyonu'nda Howard Webb düdük çalacak. Webb'in yardımcılıklarını ise Darren Cann ile Michael Mullarkey yapacak. TSİ 21:45'te başlayacak olan bu zorlu mücadelede Star TV'den naklen yayınlanacak.

MAÇTAN NOTLAR
* İki ekip arasında Almanya'da oynanan ilk maçta gülen taraf, 4-1'lik skorla ev sahibi ekip Borussia Dortmund olmuştu.
* Real Madrid'de belinden sakatlığı bulunan Alvaro Arbeloa ile diz ardı kirişinde sakatlığı bulunan Marcelo, bu zorlu karşılaşmada forma giyemeyecek.
* Dortmund'da ise durumu şüpheli olan Lukasz Piszczek'in bu zorlu maçta forma giymesi bekleniyor. Antreman eksikliği bulunan Patrick Owomoyela ise bu maçta yok.
* Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, bu sezon Devler Ligi'nde oynadığı 11 maçta 12 gol attı.
* Borussia Dortmund'un Polonyalı yıldızı Robert Lewandowski ise ilk maçta kaydettiği 4 gol ile Devler Ligi yarı finalinde ilk kez bir maçta 4 gol atan oyuncu oldu.
* Real Madrid, bu sezon Borussia Dortmund ile Şampiyonlar Ligi'nde 4. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 3 maçta Borussia Dortmund 2 kez kazanırken; 1 maç ise berabere bitti. Real Madrid'in henüz galibiyeti bulunmuyor.

MUHTEMEL 11'LER

REAL MADRID
Diego Lopez
Michael Essien
Raphael Varane
Sergio Ramos
Fabio Coentrao
Xabi Alonso
Luka Modric
Angel Di Maria
Mesut Özil
Cristiano Ronaldo
Gonzalo Higuain

BORUSSIA DORTMUND
Roman Weidenfeller
Lukasz Piszczek
Mats Hummels
Neven Subotic
Marcel Schmelzer
Sven Bender
İlkay Gündoğan
Kuba Blaszczykowski
Mario Götze
Marco Reus
Robert Lewandowski

HAKEM: Howard Webb
SAAT: TSİ 21:45
STAT: Santiago Bernabeu
YAYIN: Star TV


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!