comScore

Real Madrid Real Madrid

Ancelotti'den R.Madrid iddialarına cevap!

27 Nisan 2013, Cumartesi 16:47

Sezon sonunda İspanyol devi Real Madrid'in Jose Mourinho ile yollarını ayıracağı ve İtalyan teknik adam Carlo Ancelotti'yi takımın başına getireceği söylentilerine cevap verdi.

Paris Saint Germain Teknik Direktörü Carlo Ancelotti sezon sonunda Real Madrid'in başına geçeceği iddialarına cevap verdi.

İtalyan teknik adam yaptığı açıklamada, "Şampiyon olduktan sorna kulüple oturup konuşacağım ve kararımı vereceğim. Geleceğim hakkında henüz bir konuşma yapmadık. Bunun için zamanımız var. Kulüp yönetimine ayrılmak istediğimi söylediğim yönünde çıkan haberler doğru değil" dedi.

Basında çıkan dedikoduların tamamen gerçek dışı olduğunu belirten 53 yaşındaki teknik adam, "Gazetelerde Real Madrid ve başka takımlarla adım geçiyor. Fakat ben kimseyle görüşmedim. Çünkü çalıştığım kulüple her zaman şeffaf ilişkiler içerisinde olmuşumdur" diye konuştu.

Geleceği hakkında açıklamalarda da bulunan Ancelotti, "Paris Saint Germain ile 2014 yılının Haziran ayına kadar sözleşmem var. Bu nedenle elim kolum bağlı diyebiliriz. Fakat şu an için ayrılacağım yönünde bir şey yok. Bir seçim yaparken tek başıma yapmam gerek ve bu da kolay bir şey değil. Şu bir gerçek ki bu konularda çok sakinim. Oyuncularımla geride bıraktığımız Cuma günü söylentiler hakkında bir konuşma yaptım. Onlara şampiyon olarak sezonu tamamlamak istediğimi, ondan sonra konuşacağımı ve bir karar vereceğimizi tekrarladım" ifadelerini kullandı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!