comScore

Real Madrid Real Madrid

Real Madrid'de bir 'Arda'

27 Nisan 2013, Cumartesi 16:32

Real Madrid'in genç yıldızı Alvaro Morata'nın, Atletico Madrid altyapısında oynadığı dönemde top toplayıcılık yaptığı ortaya çıktı.

İspanya La Liga'nın 33. haftasında Real Madrid ile Atletico Madrid arasında oynanacak derbi öncesi, Real Madrid'in genç yıldızlarından Alvaro Morata'nın hikayesi medyada kendisine yer buldu. Morata'da tıpkı Arda Turan gibi bir geçmişe sahip olduğu ortaya çıktı.

Atletico Madrid altyapısında yetişen Alvaro Morata, takımının maçları sırasında top toplayıcılık yaptığı anlaşıldı. Daha sonra Real Madrid'e transfer olan Morata, çocukken aynı bilgisayarı ve odayı paylaştığı arkadaşı Koke'yle farklı takımlarda oynayacak.

Atletico'da huzurlu bir altyapı hayatı geçirmeyen Morata, kiralık olarak gittiği kulüplerden sonra Real Madrid'e transfer oldu.

Atletico Madrid'de forma giyen Milli futbolcu Arda Turan da, Galatasaray altyapısında oynadığı dönemde top toplayıcılık yapmıştı.

Resminortasındaki çocuk olan Alvaro Morata, fotoğraf çekildiği sırada 13yaşındaydı. Atletico Madrid ile Espanyol'un 2005 yılında sezonun açılışkarşılaşmasında, Espanyol kalecisi Kameni top toplayıcı çocuklarla maçöncesi konuşuyor.

 

 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!