comScore

Real Madrid Real Madrid

Real Madrid'in yeni hocası!

26 Nisan 2013, Cuma 15:17

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund deplasmanında 4 gollü mağlubiyet alan Real MAdrid'in yeni hocasının Paris Saint-Germain'den ayrılacağı söylenen Carlo Ancelotti olacağı ifade edildi.

Fransa Ligue 1'in en büyük şampiyonluk adayı konumunda olan Paris Saint-Germain'de teknik direktör Carlo Ancelotti'nin sezon sonunda takımdan ayrılacağı ifade edildi.

Fransız basınında yer alan haberlere göre, geçtiğimzi günlerde kulübün sahibi Nasser Al-Khelaifi ile bir toplantı yapan İtalyan çalıştırıcı kararını bildirdi. Önümüzdeki günlerde bu kararını kamuoyuyla da paylaşacağı ifade edilen Ancelotti'nin sezon sonunda Real Madrid'in yolunu tutacağı ve burada Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'nun yerini alacağı belirtildi. Daha önce de Real Madrid başkanı Florentino Perez'in Mourinho sonrası dönem için Ancelotti'yi düşündüğüne dair haberler İspanya basınında yer bulmuştu.

Milan'da Fatih Terim sonrası göreve gelen ve kazandığı başarılarla kendini ispat eden Ancelotti'nin takımı Paris Saint-Germain, takipçisi Olimpik Marsilya'nın 9 puan önünde lider durumda bulunuyor.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!