comScore

Real Madrid Real Madrid

Di Maria'dan Dortmund uyarısı!

24 Nisan 2013, Çarşamba 09:47

Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Borussia Dortmund ile karşı karşıya gelecek olan Real Madrid'te başarılı kanat oyuncusu Angel Di Maria takım arkadaşlarını uyardı.

Real Madrid'in resmi internet sitesine konuşan Arjantinli, “Borussia Dortmund kaşrısında iki önemli 90 dakikaya çıkacağız. Kolay olmayacak. Grup aşamasında da onlarla iki kez karşılaştık ve çok zorlandık, bu maçların da farklı geçmeyeceğini düşünüyorum. Oyun karakteri olarak bize çok yakınlar. Çok etkili kontra-ataklar yapabiliyorlar. Oldukça formdalar. %100′ümüzü vermezsek bu turu geçemeyiz.” dedi.

Madrid'in orta sahasındaki iki dinamoyu da övgülere boğan Di Maria, “Mesut ve Sami müthiş oyuncular. İkisi de pek çok yönden kendilerini muazzam derecede geliştirdiler. İkisi de kariyerlerinin en iyi futbol dönemini geçiriyorlar. Sami müthiş oynuyor ve kafasını da oyuna veriyor. Mesut da sürekli doğru paslar yapıyor ve bir sürü asisti var. İkisi de bizim için çok önemli isimler.” diye konuştu.
Real Madrid, bu sezon iki kez grup aşamasında karşı karşıya geldiği Borussia Dortmund'u hiç yenemedi. Bir maçta mağlup olan İspanyol Devi, kendi evindeki maçta da son saniye golüyle beraberliği ucu ucuna koparmıştı.
Real Madrid, Signal Iduna Park deplasmanına 24. Nisan'da 21:45′te çıkacak ve avantajlı bir skor arayacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!