comScore

Real Madrid Real Madrid

Muhtemel 11'ler! Dortmund - R.Madrid!

24 Nisan 2013, Çarşamba 05:47

GÜNÜN MAÇI | UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk ayak mücadelelerinde Borussia Dortmund, sahasında Real Madrid'i ağırlayacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk ayak mücadelelerinde Borussia Dortmund, sahasında Real Madrid'i ağırlayacak. Signal İduna Park'ta oynanacak olan mücadele 21:45'te başlayacak. Mücadeleyi Smart Spor veya Alman ZDF kanalından izleyebilirsiniz.

DORTMUND EKSİKSİZ

İspanyol temsilcisiyle gruplardan sonra bir kez daha karşı karşıya gelen Dortmund'da eksik futbolcu bulunmuyor. Sakatlığı geçen Matz Hummels'in de ilk 11'deki yerini alması bekleniyor. Maçta gözler Bayern Münih'e 37 milyon Euro'ya transfer olan Mario Götze'de olacak. Milli futbolcumuz Nuri Şahin'in yedek kulübesinde olması beklenirken orta alanda Bender ve İlkay Gündoğan ikilisinin görev yapması bekleniyor.

MADRID'DE SAKATLIKLAR VAR

Rakibi karşısında deplasmanda iyi bir skor alarak santiago bernabeu'daki rövanşa avantajlı gitmek isteyen Real Madrid'de ise geçtiğimiz lig maçında sakatlanan Marcelo yerini Fabio Coentrao'ya bırakacak. Alvaro Arbeola Galatasaray maçında gördüğü kırmızı karttan dolayı cezalı. Sağ bekte Sergio Ramos, göbekte ise Pepe ve Varane ikilisinin görev alması muhtemel. Takımda Luka Modric ve Karim Benzema'nın da hafif sakatlıkları bulunuyor.

Notlar

Borussia Dortmund gruplarda karşılaştığı Real Madrid'i evinde 2-1 yendi ve deplasmanda rakibiyle 2-2 berabere kaldı.

Nuri Şahin Bernabeu'da 1 sezon geçirdikten sonra yarım sezonluğuna Liverpool'a kiralandı. Ardından da kiralık olarak yuvası Dortmund'a döndü.

Jurgen Klopp'un ekibi turnuvada bu sezon tek yenilgisini çeyrek finalde Malaga'ya karşı aldı.

Mesut Özil doğduğu şehrin takımına karşı mücadele verecek.

Real Madrid Almanya'da oynadığı 24 mücadeleden sadece 1 galibiyet çıkardı. Los Galacticos geçen sezon bu etapta Bayern Münih'e elenmişti.

Cristiano Ronaldo, kaydettiği 11 golle Devler Ligi'nin en golcü oyuncusu konumunda bulunuyor.

MUHTEMEL 11'LER

DORTMUND

Weidenfeller
Piszczek
Subotic
Hummels
Schmelzer
Bender
Gündoğan
Blaszczykowski
Götze
Reus
Lewandowski

REAL MADRID

López
Ramos
Pepe
Varane
Coentrão
Alonso
Khedira
Di María
Özil
Ronaldo
Higuaín


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!