comScore

Real Madrid Real Madrid

Pepe temkini elden bırakmıyor

22 Nisan 2013, Pazartesi 03:17

Real Madrid'in başarılı defans oyuncusu Pepe, Şampiyonlar Ligi'ndeki Dortmund maçları hakkında 'favori yok' açıklamasında bulundu.

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid'in başarılı defans oyuncusu Pepe, UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final turundaki rakipleri Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund karşısında olan tur şanslarını değerlendirdi.

Kulüp tarafından düzenlenen özel bir gecede basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Portekizli oyuncu; "Bizim için çok önemli bir maç olacak. Tüm takım arkadaşlarımın bu maçın bizim için olan öneminin farkında olduğuna inanıyorum. Sakin davranıp oyunumuzu oynamalıyız. Turun iki maçlı olduğunu düşünmeliyiz. Güçlü olan tarafın biz olduğu iddiasına katılmıyorum. Zor bir maç olacak" sözlerini kaydederek temkini elden bırakmadı.

Real Madrid ile Borussia Dortmund'u karşı karşıya getirecek olan Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçı 24 Nisan'da Almanya'da oynanacak.

İki ekip bu sezon daha önceden grup aşamalarında karşı karşıya gelmiş, Borussia Dortmund rakibine iki maçta da yenilmemişti.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!