comScore

Real Madrid Real Madrid

"Barça'yı evimizde yenebiliriz"

29 Ocak 2013, Salı 06:45

Real Madrid'in yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo, ezeli rakipleri Barcelona'yı İspanya Kral Kupası yarıfinalinde kendi evlerinde yenebileceklerini düşünüyor.

Pazar akşamı oynanan maçta Getafe'yi 4-0'lık skorla geçen Real Madrid'de Portekizli yıldız hat-trick yaptı ve kariyerindeki 300. golünü attı. Dünyanın en iyi oyuncularından biri olarak kabul edilen başarılı oyuncu, evlerinde büyük avantaj sahibi olduklarını ve Barça'yı devirebileceklerini düşündüğünü söyledi.

AS.com'a konuşan yıldız oyuncu, "Evimizde, kendi stadımızda oynayacağız ki bu çok büyük bir avantaj. Çok önemli ve zor bir maç olacak. Dünyanın en güçlü takımlarından birine karşı oynuyor olacağız. Müthiş bir gece olacağından şüphem yok." dedi.

Bazı önemli oyuncularından yoksun mücadele edeceklerini de belirten Portekizli, "Bazı önemli oyuncularımız bu maç aramızda olmayacak, ama bu bir bahane olamaz. Barcelona müthiş bir takım, bu sebeple en iyi oyunumuzu oynamalıyız." şeklinde konuştu.

Getafe karşısında tutuk başladıklarını kabul eden 27 yaşındaki oyuncu, "O kadar erken saatte uyanıp maç yapmaya alışık değiliz. Bu sebeple ilk yarıda biraz afalladık. Hocamızın devre arasında yaptığı konuşmalar bizi uyandırdı, biz de tam dört gol attık. Bu iyi bir motivasyon oldu ve önümüzdeki maçlar için de hazır hissetmemizi sağladı." ifadelerini kullandı.

Real Madrid formasıyla 19. hat-trick'ini yapan Cristiano Ronaldo, aynı zamanda bu forma altındaki 300. golünü de atmış oldu. Telmo Zarra ve Alfredo Di Stefano'nun 22 hat-trick rekoruna dayanan yıldız oyuncu, "300 gol attığım ve hat-trick yaptığım için inanılmaz mutluyum, ama önemli olan takımın kazanması, işimi doğru yapmam ve takım için en iyisinin gerçekleşmesinde pay sahibi olmamdır. Kendi rekorumu kırmak ve geçtiğimiz sezondan daha fazla gol atmak istiyorum. Sürekli olarak en iyi performansımı ortaya koymaya çalışıyorum." diye konuştu.

Real Madrid, Çarşamba akşamı 21:00'da Barcelona'yıkonuk edecek.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!