comScore

Real Madrid Real Madrid

Real Madrid'den kaleye takviye!

25 Ocak 2013, Cuma 23:45

La Liga devi Real Madrid,Iker Casillas'ın uzun süreli sakatlığından sonra başladığı kaleci arayışlarını noktaladı, Sevilla'nın file bekçisi Diego Lopez'i renklerine bağladı..

Real Madrid Kulübü, sol elinden sakatlanan ve 3 aya yakın sahalardanuzak kalacak olan kaleci İker Casillas'ın yerini doldurmak için hemenharekete geçerek Sevilla'dan Diego Lopez'i aldı. 

Real MadridKulübü'nden yapılan açıklamada, Diego Lopez'in transferi için SevillaKulübü ile anlaşmaya varıldığı duyuruldu. Real Madrid, 31 yaşındakiDiego Lopez ile 2016-2017 sezonu sonuna kadar anlaşmaya varıldığınıbildirdi. 
2005-2007 yılları arasında Real Madrid formasını giyenve toplam 11 maçta oynayan Diego Lopez, daha sonra 5 yıl Villarrealformasını giyip 2012'de Sevilla ile 5 yıllığına sözleşme imzalamıştı.Sevilla'da kaleci Andres Palop ile rekabette geride kalan Lopez, 2.kaleci durumuna düşmüştü. 

Sevilla, Diego Lopez'i alırkenVillarreal'e 3,5 milyon avro bonservis bedeli öderken, Real Madrid'in debuna çok yakın bir bonservis bedeli ödediği ileri sürülüyor. 

Öteyandan, Casillas'ın ameliyatını yapan doktor Miguel del Cerro,''Ameliyat, beklediğimden çok daha iyi geçti. Hastaneden yarın çıkacakve 3 hafta eli bandajlı olacak'' dedi. Casillas'ın iyileşme süreciyleilgili net bir bilgi vermeyen Del Cerro, buna rağmen ''Eğer 3 aydaiyileşirse bu bir başarı olur'' diye konuştu. 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!