comScore

Real Madrid Real Madrid

Madrid Mourinho kararını verdi

24 Ocak 2013, Perşembe 18:31

İspanyol Marca gazetesinin haberine göre, Real Madrid'in kaptanları Iker Casillas ve Sergio Ramos, Başkan Florentino Perez'in kapısını çalarak büyük bir rest çektiler. Başkan Perez bu gelişmelerin ardından bugün düzenlediği basın toplantısı ile çıkan tüm haberleri yalanladı.

Marca'daki habere göre, her ikisi de teknik direktör Jose Mourinho ile sorun yaşayan Casillas ve Ramos,  Başkan Perez'e Portekizli teknik adamla devam edilmesi halinde kendilerinin takımda kalmayacağını bildirdiler.İddia İspanya'da şok etkisi yaratırken öğle saatlerinde bir basın toplantısı düzenleyen Florentino Perez, haberi sert bir dille yalanladı. Konuşmasına “Günlerdir konuşmama alışkanlığımı, bugün bozmak zorunda  kaldım. Çünkü kulübü etkileyen bir haberi yalanlamak zorundayım” diye başlayan  Perez, Casillas, Ramos ve Kulüp Genel Direktörü Jose Angel Sanchez ile Salı günü  bir yemekte buluştuklarını, bu yemekte bu tip bir ültimatom olmadığını söyledi.

MOURINHO SORULARINI YANITSIZ BIRAKTI
“Haberi, tüm detaylarını tamamen yalanlıyorum. Yazılanlar doğru değil”  diyerek tepki gösteren Florentino Perez, basına büyük bir saygı duyduğunu, ancak  ortaya atılan iddianın kulübe ve takıma zarar verdiğini vurguladı. Perez, “Ben  normalde basında yer alan iddiaları yalanlamak için gazetecilerin karşısına çıkan  biri değilim ama bu sefer bu alışkanlığımı bozdum. Çünkü söz konusu iddia çok  ağır, adil değil. Dünyanın en büyük kulübüyle bu şekilde oynanamaz. İddialarda  her zaman bir etik sınır vardır ve burada etik sınırı aşıldı. Kazandığımız, Kral  Kupası'nda yarı finale kaldığımız bir günde, takımı istikrarsızlaştırmak  isteyenler var. Ben bunlara karşı her zaman kulübü savunacağım”  değerlendirmesini yaptı.

Söz konusu iddialarla ilgili Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho  ile herhangi bir konuşma yapmadığını dile getiren Perez, Portekizli teknik adamın  takımdaki geleceğine ilişkin soruları ise yanıtsız bıraktı. Toplantı sonrasında ise bu kez takımın iki kaptanı Casillas ve Ramos'un yalanlamaları kulübün internet sitesinde yer aldı. İki kaptan da yayınladıkları yazılı metinde haberin gerçek dışı olduğunu belirttiler.

CASİLLAS'IN ELİ KIRILDI

Öte yandan dün oynanan İspanya Kral Kupası çeyrek final rövanşında kaleci Casillas'ın eli kırıldı. Maçın 16. dakikasında, Valencia'nın bir korner atışında topa çıkan Casillas, takım arkadaşı Arbeloa ile çarpışmış ve daha  sonrasında sakatlanarak sahadan çıkmıştı. Valencia'dan döner dönmez, gece yerel saatle 02.35'te Madrid'deki La  Moraleja Hastanesi'ne giden Casillas, bir dizi doktor kontrolünden geçti.  Kendisinin kullandığı arabayla hastaneden çıkan Casillas'ın sol elinin dirsek  hizasına kadar sarılı olduğu gözlendi. 31 yaşındaki kaleci basına yaptığı  açıklamada, “Darbe geldiğinde birşeyler olduğunu anladım. Doktor, iyimser  gözüküyor ama bu tip sakatlıkları iyi analiz etmek gerekiyor. Benim bilmediğim bazı şeyler doktorun pek hoşuna gitmiyor. Ben sadece, özellikle parmağımı  oynatırken biraz ağrı hissediyorum o kadar. Umarım önemli değildir. Doktora göre, en azından dramatik bir şey değil” dedi.
Real Madrid'den yapılan resmi  açıklamada ise, Casillas'ın sol elindeki ilk metakarp kemiğinde kırık tespit edildiği  bildirildi. Casillas'ın öğleden sonra yeni bir kontrolden daha geçirilip,  tedavisinin nasıl yapılacağının belirleneceği ifade edildi.
         
  
  

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!