comScore

Real Madrid Real Madrid

Real Madrid - Athletic Bilbao maçı özeti ve golleri

13 Şubat 2016, Cumartesi 18:49
Real Madrid - Athletic Bilbao maçı özeti ve golleri

Real Madrid sahasında Athletic Bilbao'yu 4-2 yendi ve yükselişini sürdürdü. 

FutbolArena - Zinedine Zidane önderliğinde oynadığı ilk 5 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik alan Real Madrid, 6. maçı da kazandı. Eflatun-Beyazlılar Santiago Bernabeu'da Athletic Bilbao'yu 4-2 yendi.

Real Madrid bu skorla puanını 53'e çıkardı ve 1 maç fazlasıyla Atletico Madrid'in önüne geçti. Athletic Bilbao ise 35 puanla 6. sırada kaldı. 

Real Madrid - Athletic Bilbao maçı özeti ve golleri


Real Madrid henüz 3. dakikada Karim Benzema'nın asistinde Cristiano Ronaldo ile 1-0 öne geçti. 10. dakikada ise konuk takımda Javi Eraso maça eşitliği getirdi. 37'de Danilo'nun asistinde James Rodriguez'in golüyle maç tekrar 2-1'e gelirken, 45. dakikada Ronaldo'nun asistinde bir gol de Toni Kroos'tan geldi. Böylece Ronaldo ilk yarıda 1 gol 1 asistle takımını rahatlatmış oldu. 84. dakikada Fransız stoper Raphael Varane ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kalırken son dakikalarda karşılıklı birer gol daha izledik. 87'de Ronaldo son sözünü söyledi ve 2. golünü atarak skoru 4-1'e getirdi. 90'da ise Gorka Elustondo maçın skorunu 4-2 olarak tayin etti. Bu galibiyetle Zidane'ın Real Madrid'i yükselişini sürdürdü. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!