comScore

Real Madrid Real Madrid

Real Madrid'den tarihi karar! Ronaldo...

07 Ocak 2016, Perşembe 09:35
Real Madrid'den tarihi karar! Ronaldo...

İngiliz basınında çıkan habere göre Bale'i takımın geleceği olarak gören İspanyol kulübü, Ronaldo'yu sezon sonunda satacak.

FutbolArena Dış Haberler - Çalkantılı günler geçiren RealMadrid'de takımın yıldız isimlerinin transfer durumları da tartışılmaya devamediyor. Benzema, Bale ve Cristiano Ronaldo için her gün yeni haberler ortaya çıkıyor.

 

Cristiano Ronaldo transfer olacak mı?


Son iddia ise İngiliz basınından geldi.Telegraph'ın haberine göre Real Madrid sezon sonunda Cristiano Ronaldo'yusatacak. Kulübe yakın kaynaklardan aldıkları bilgiye göre Real Madrid'deözellikle başkan Florentino Perez, Gareth Bale'in takımda kalmasında ısrarcı.Bale'i takımın geleceği olarak gören İspanyol ekibinin yetkilileri, artık en iyidönemini geride bıraktığına inandıkları Ronaldo'yu sezon sonunda satacak. Haberegöre Manchester United ve Paris Saint Germain, Ronaldo transferi için teklifvermeye hazır olan kulüpler.

Telegraph, Ronaldo'yu sattıktan sonra RealMadrid'in 1 numaralı transfer hedefinin Zidane'ın en beğendiği futbolculardanbirisi olan Eden Hazard olacağını ileri sürdü.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!