comScore

Real Madrid Real Madrid

Cristiano Ronaldo'dan alkışlanacak hareket! Gözyaşlarını tutamadı

19 Aralık 2015, Cumartesi 21:40
Cristiano Ronaldo'dan alkışlanacak hareket! Gözyaşlarını tutamadı

Anne ve babasını Beyrut'taki bombalı saldırı sonucunda kaybeden 3 yaşındaki Haydar Mustafa, Cristiano Ronaldo ile bir araya geldi.

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta 12 Kasım'da meydana gelen bombalı saldırı sonucunda anne ve babasını kaybeden 3 yaşındaki Filistinli Haydar Mustafa, Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo ile bir araya geldi.

Haydar'ın Ronaldo ile bir araya gelmesi için Lübnan basınının sosyal medya aracılığıyla başlattığı girişime, Real Madrid Kulübü de olumlu karşılık verdi.

Madrid'e getirilen Haydar, Santiago Bernabeu Stadı'nda eflatun-beyazlı kulübün başkanı Florentino Perez tarafından kabul edildi.
 

Cristiano Ronaldo gözyaşlarını tutamadı

 

Ronaldo'nun sarılarak karşıladığı Haydar, buluşma anında göz yaşlarını tutamadı. Statta bulunan Real Madridli basketbolcularla da tanışan Filistinli Haydar, hem stadı hem de İspanyol kulübünün müzesini gezdi.

Haydar'a büyük yakınlık gösteren kulüp başkanı Perez'in Filistinli çocuğu sürekli kucağına alarak, heyecanını yenmesine yardımcı olmaya çalıştığı görüldü. Perez, üzerinde 'Haydar' yazılı 7 numaralı Real Madrid formasını, çocuğa hediye etti.

Haydar'ın, La Liga'da yarın oynanacak Real Madrid-Rayo Vallecano maçını da stadının şeref tribününden izleyeceği bildirildi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!