comScore

Real Madrid Real Madrid

Real Madrid, Neymar'ın peşinde

30 Kasım 2015, Pazartesi 09:58
Real Madrid, Neymar'ın peşinde

İspanyol basını Real'in Neymar'a talip olduğunu öne sürdü.

FutbolArena Dış Haberler – İspanya futbolunda Barcelona hegemonyası tekrar kendini göstermeye başladı. Geçen sezon ülkedeki tüm kupaları kazanıp, üstüne Şampiyonlar Ligi'ni de kazanan Katalanlar bu yıla da fırtına gibi girdi. Barcelona bu yıl ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde doludizgin ilerlerken Messi'nin yokluğunda Neymar ve Suarez yıldızlaştı. Diğer tarafta Real Madrid ise aldığı kötü sonuçlarla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratıyor.
 
Bale ve James Rodriguez'den ödediği ücretin karşılığını henüz alamayan Real, İspanyol basınına göre bomba bir transferin peşinde.

As'ın haberine göre eflatun-beyazlılar, Barcelona'nın yıldızı Neymar'ı transfer etmek istiyor. Brezilyalı futbolcunun Barcelona ile sözleşmesi 2.5 yıl sonra bitecek. Katalan kulübü Neymar ile yeni sözleşme için görüşmelere şimdiden başlandığını ifade etmişti. As'ın haberine göre Barcelona, Neymar'a yıllık 15 milyon Euro teklif edecek. Real Madrid ise bu rakamın çok daha üstüne çıkarak genç yıldızın kafasını karıştırmaya çalışacak.
 
Neymar bu sezon Barcelona formasıyla çıktığı 17 maçta 16 gol attı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!