comScore

Real Madrid Real Madrid

Real Madrid'in Ronaldo'yu satma şartı

16 Kasım 2015, Pazartesi 09:11
Real Madrid'in Ronaldo'yu satma şartı

İngiliz basınının iddiasına göre Real Madrid, Ronaldo'yu alırken ödediği ücreti teklif eden bir kulüp olması durumunda satışına onay verecek.

FutbolArena Dış Haberler – 2009'da dünya futbol tarihinin enpahalı transferi olarak 94 milyon Euro'ya Manchester United'dan Real Madrid'egiden Cristiano Ronaldo'nun İspanyol kulübünden ayrılacağı dedikodusu her sezonolduğu gibi bu yıl da yapılıyor. Manchester United'a duyduğu özlemi ifadeetmekten kaçınmayan Portekizli yıldızın İngiltere'ye dönme ihtimalinin yüksekolduğu ifade edilirken İngiliz basınından konuyla ilgili farklı bir iddiageldi.

Daily Mail'in İspanya'da yaşayan gazetecisi PeteJenson'un haberine göre Real Madrid, Ronaldo'yu sadece onu alırken ödediğibonservis bedelini veren bir takım olursa satacak. Haberde Portekizli futbolcuartık 30 yaşına gelmiş olmasına rağmen Avrupa'nın elit kulüplerinin onu transferetmek için bu fiyatı gözden çıkarabileceği ifade edildi. Ronaldo'nun Real Madridile olan sözleşmesi 30 Haziran 2018'e kadar devam ediyor.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!