comScore

Real Madrid Real Madrid

Cristiano Ronaldo, PSG yolcusu mu?

06 Kasım 2015, Cuma 14:50
Cristiano Ronaldo, PSG yolcusu mu?

Real Madrid-PSG maçı öncesinde verilen demeçler ve yapılan görüşmeler, Cristiano Ronaldo'nun gelecek sezon Fransız ekibine transfer olacağı iddialarını ortaya çıkardı.

Futbol dünyasının günümüzdeki en büyük yıldızlarından Cristiano Ronaldo'nun gelecek sezon Real Madrid'i bırakarak, Fransa'nın Paris Saint-Germain (PSG) takımına transfer olacağı iddia ediliyor.

Portekizli futbolcunun hafta içinde "The Times" gazetesinde çıkan demecinde, "Şu anda Madrid'de oynuyorum ama asla bilinmez. Yarın ne olacağını kimse bilmiyor" demesi ve ardından 3 Kasım'da oynanan PSG maçında kameralara yansıyan görüntüleri, başta İspanya ve Fransa olmak üzere birçok Avrupa basınında transfer iddialarının ortaya çıkmasına neden oldu.

Real Madrid'in PSG'yi 1-0 yendiği maçın ardından Fransız takımının teknik direktörü Laurent Blanc'ın yanına giderek kulağına bir şeyler söyleyen Ronaldo, daha sonra stat çıkışında PSG Kulübü Başkanı Nasser El-Khelaifi ile kameralar önünde şakalaşmıştı.

İspanyol ve İngiliz basını, Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes'in El-Khelaifi ile Madrid'de görüşme yaptığını yazarken, Mendes'in Arjantinli Di Maria'dan sonra Ronaldo'yu da PSG'ye götürmek için sözlü anlaşmaya vardığını iddia etti. Bazı İngiliz gazeteleri ise PSG'nin Ronaldo'nun bonservis bedeli olarak Real Madrid'e 140 milyon avro ödeyeceğini ileri sürdü.

Madrid ekibinin yıldız oyuncusu Ronaldo'nun ise hakkında çıkan iddialardan rahatsız olduğunu gizlemediği görüldü. Kulüp başkanı Florentino Perez, PSG maçı için Santiago Bernabeu Stadı'na gelen Real Madrid otobüsünden inen Portekizli futbolcuya, The Times'ta çıkan demecini hatırlatarak "Neden öyle söyledin?" diye sorarken, Ronaldo da "Öyle demedim. Başka şekilde konuştum" cevabını verdi.

Ronaldo'nun Real Madrid ile sözleşmesi 30 Haziran 2018'de sona erecek.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!