comScore

Real Madrid Real Madrid

Perez, Ronaldo'dan hesap sordu! İşte o görüntüler

04 Kasım 2015, Çarşamba 14:40
Perez, Ronaldo'dan hesap sordu! İşte o görüntüler

Real Madrid kulübü Başkanı Florentino Perez, Alman medyasına takımdan ayrılabileceğini söyleyeren Portekizli yıldıza bu açıklamalarını sordu.

FutbolArena – Şampiyonlar Ligi'nde sahasında ParisSaint Germain'i 1-0 mağlup eden Real Madrid'de maçtan önce futbolcular takımotobüsüne binerken kulübün başkanı Florentino Perez tek tek oyuncuları uğurladı.Ronaldo geldiğinde ise Perez, Portekizli futbolcunun Kicker'e verdiği röportajdasöylediği: "Takımdan ayrılabilirim." şeklindeki açıklamayı neden yaptığınısordu. Ronaldo ise buna karşılık: "Ben öyle bir şey söylemedim, farklı bir şeysöyledim." yanıtını verdi. Bu sırada Perez'in de şaka yollu Ronaldo'nun yanağınahafif bir tokat attığı görüldü.
 

Ronaldo, Kicker'e verdiği röportajda kendisineReal Madrid'den ayrılıp, ayrılmayacağı şeklinde sorulan soruya: "Neden olmasın?Şu anda Real Madrid'in futbolcusuyum ama ne olacağını asla bilemezsiniz.Kendinizi mutlu edecek ne varsa onu yapmalısınız. Yarın ne olacağını kimebilemez." şeklinde yanıt verdi. Portekizli futbolcu, Real Madrid Başkanı Perezkendisine bu açıklamaları sorduğunda ise böyle bir yanıt vermediğinisöyledi. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!