comScore

Real Madrid Real Madrid

Cristiano Ronaldo'dan flaş açıklamalar

01 Kasım 2015, Pazar 00:50
Cristiano Ronaldo'dan flaş açıklamalar

Real Madrid'in süper yıldızı Cristiano Ronaldo ilk kez bu kadar açık konuştu. Babasından, saha içinde ıslıklanmasına kadar her konuya değindi.

FutbolArena Dış Haberler - Portekizli golcü İngiliz The Times gazetesinden Matthew Syed ile yaptığı röportajda flaş açıklamalarda bulundu.

"Babamla konuşamadım"
 
Çocukluğuyla ilgili iyi anıları olmayan Cristiano Ronaldo, babasıyla ilgili içinden düşüncelerini şu ifadelerle paylaştı. 

"Benim babam sarhoştu. Bunu gördüm. Hayalimdeki baba bu değildi. Tabiki onu sevdim ama mesela sizinle konuştuğum gibi (muhabire söylüyor) babamla bir diyaloğum olmadı benim."
 
"Sizden nefret edenlerden de iyi şeyler alabilirsiniz."
Real Madridli oyuncu saha içinde kendisine gösterilen tepkilerle ilgili olarak ise; 

"Sizden nefret edenlerden de iyi şeyler alabilirsiniz. Benim düşmana ihtiyacım var. Bu işin bir parçası. Ben topu aldığımda ıslıklamaya başlıyorlar. 18-19 yaşından beri böyle. Benim için problem değil. Böyle motive oluyorum." ifadelerini kullandı.

La Liga'da gol atmadığı takım kalmadı!

Öte yandan bugün oynanan Las Palmas maçında golünü atan Cristiano Ronaldo, 2009 yılından bu yana formasını giydiği Real Madrid ile, La Liga'da oynayan tüm takımlara gol atmış oldu.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!