comScore

Real Madrid Real Madrid

Rafael Benitez'den çok çarpıcı Ronaldo açıklamaları

16 Eylül 2015, Çarşamba 18:28
Rafael Benitez'den çok çarpıcı Ronaldo açıklamaları

Real Madrid'in teknik direktörü Rafael Benitez Cristiano Ronaldo hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

FutbolArena Dış Haberler - Real Madrid teknik direktörü Rafael Benitez, son 2 maçta, ligde Espanyol karşısında 5 gol, Şampiyonlar Ligi'nde Shakhtar Donetsk karşısında 3 gol bulan dünya yıldızı Cristiano Ronaldo ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

55 yaşındaki İspanyol teknik adamın açıklamaları şu şekilde;
 
"Cristiano mükemmel bir oyuncu. Kuşkusuz ki dünyadaki en iyi oyuncaların arasında yer alıyor ancak onun için en iyisi diyemem çünkü ben bu kalitedeki birkaç oyuncuyla daha çalıştım. Bugünü, bu anı değerlendirecek olursak evet şu an dünyadaki en iyisi. 

Bazen ağzımızdan çıkan sözler çok başka yerlere çekebiliyorlar ancak ben dün ne söylediysem bugün de arkasında duruyorum. Cristiano Ronaldo'nun değerini ve üstün performansını biliyorum. Yinelemekte fayda var ki an itibariyle dünyanın en iyi futbolcusudur. Bunu da hem sahada hem de antremanlarda fazlasıyla gösteriyor.
Bu gündemi kapatmakta ve dikkatimizi sahaya vermeyi faydalı görüyorum." 
 
Rafael Benitez'in geçmişi ima ederek, "Cristiano Ronaldo kalitesinde birkaç oyuncuyla daha çalıştım." açıklaması akıllara hemen Eden Hazard, Steven Gerrard, John Terry ve Fernando Torres gibi isimlerin gelmesine sebep oldu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!