comScore

Real Madrid Real Madrid

Ronaldo: 'FIFA'daki yolsuzluklardan bana ne?"

04 Ağustos 2015, Salı 19:51
Ronaldo: 'FIFA'daki yolsuzluklardan bana ne?

Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo, ABD'de katıldığı bir televizyon programında, kendisine FIFA'daki yolsuzluk ve rüşvet skandalı ile ilgili ısrarlı sorular yöneltilmesine sinirlendi ve yayını terk etti.

Sırtındaki ağrılar nedeniyle AUDI Cup'ta real madrid formasını giyemeyecek Cristiano Ronaldo, ABD'de, kendi markasını taşıyan kulaklıkların reklamını yapmak için bir televizyon programına katıldı... Ancak sunucu Ronaldo'ya, tanıtımını yapmak istediği kulaklıklar yerine, FIFA'daki yolsuzluk ve rüşvet operasyonu ile ilgili sorular sormaya başlayınca, ortam bir anda gerildi.
 
Ronaldo üst üste sorular üzerine; "Dürüst olmamı istiyor musunuz? FIFA'daki olaylar beni hiç ilgilendirmiyor. Ben sadece işime bakıyorum. Kulübüm için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. FIFA'da neler olduğu ise hiç umrumda değil" dedi...
 
"BİZ MÜZİKTEN, KADINLARDAN VE MODADAN KONUŞURUZ"

Ronaldo, soyunma odasında FIFA'daki gelişmeler konuşulup konuşulmadığı sorusuna ise; "Soyunma odasında müzikten, kadınlardan, modadan, ayakkabılardan, saç kesimlerinden bahsediyoruz... Ne FIFA ne de FIFA'yı yönetenler umrumuzda" diye konuştu.
Yıldız oyuncu tüm bunların üzerine, Katar'da 2022 Dünya Kupası'nın düzenlenmesinin doğru olup olmadığı sorusu gelince, sinirlenerek programı terketti... (NTV Spor)

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!