comScore

Real Madrid Real Madrid

Ancelotti ve Guardiola eski takımına karşı

24 Nisan 2015, Cuma 14:13
Ancelotti ve Guardiola eski takımına karşı

Şampiyonlar Ligi'nde yarı final eşleşmeleri belli oldu. Real Madrid Juventus ile eşleşirken, Barcelona da Bayern Münih ile eşleşti.

FutbolArena Detay - Şampiyonlar Ligi'nde yarı final eşleşmeleri belli oldu. İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid, İtalya Serie A takımlarından Juventus ile, Barcelona ise Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih ile eşleşti.

Yarı final eşleşmelerinin ardından Pep Guardiola, hem futbolcu olarak hem de teknik direktör olarak büyük başarılara imza attığı Barrcelona'ya yarı finalde rakip olacak. Pep Guardiola'nın yanı sıra Bayern Münih'in İspanyol orta saha oyuncusu Thiago Alcantara da eski takımına karşı finale çıkma mücadelesi verecek.

Juventus ile eşleşen Real Madrid'de de teknik direktör Ancelotti, 1999-2001 arasında çalıştırdığı Juventus'a yarı finalde rakip olacak. Juventus'ta ise Real Madrid altyapısında yetişen Alvaro Morata, Juventus formasıyla eski takımına karşı hocasından görev bekleyecek.

Juventus'un rakibi yine Real Madrid

2003/04 sezonundan sonra ilk kez Şampiyonlar Ligi yarı finaline kalma başarısı gösteren Juventus'un rakibi Real Madrid oldu. 2003/04 sezonunda da İspanyol ekibi ile yarı finalde karşılaşan İtalyan ekibi, böylece yine bir yarı final karşılaşmasında Real Madrid ile eşleşmiş oldu.

Öte yandan 2003/04 sezonundaki yarı final karşılaşmasında da İtalyan ekibinin kalesini Buffon, İspanyol ekibinin kalesini ise Casillas koruyordu.

2003/04 sezonundaki yarı final mücadelesinin ilk karşılaşmasında Real Madrid kendi evinde İtalyan ekibini 2-1'le geçmiş, İtalya deplasmanında 3-1 kaybedince de elenmişti.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!