comScore

Real Madrid Real Madrid

Zidane, Ronaldo'yu övdü

08 Nisan 2015, Çarşamba 16:40
Zidane, Ronaldo'yu övdü

İspanya Üçüncü Futbol Ligi'nde mücadele eden Real Madrid B Takımı'nın (Castilla) teknik direktörlüğünü yapan Zinedine Zidane, Real'in A takımının Portekizli forvet oyuncusu Cristiano Ronaldo'nun oyununu geliştirme konusundaki bitmeyen arzusunun kendisini şaşırttığını söyledi.

Real Madrid ve Juventus'ta top koşturan eski Fransız futbolcu Zidane, UEFA'nın internet sitesine yaptığı açıklamada, İspanya Birinci Futbol Ligi'nin (La Liga) 29. haftasında Granada'ya attığı 5 golle Real Madrid'deki gol sayısını 300'e çıkaran Cristiano Ronaldo'yu değerlendirdi.

Ronaldo'nun zirvede kalmasını, en iyi olma isteğine borçlu olduğunu belirten Zidane, "Oyununu geliştirme konusundaki bitmeyen arzusu beni şaşırtıyor. Her sezon kupalar kazanmasına, birçok gol atmasına rağmen her zaman daha iyi olmak için çalışıyor. Sürekli kazanmak istiyor, bunu antrenmanlarda bile gösteriyor. Bu gerçekten inanılmaz" ifadelerini kullandı.

Real Madrid kulüp tarihinin en çok gol atan 3. futbolcusu Ronaldo'nun önünde, Raul Gonzalez (323) ve Alfredo Di Stefano (308) bulunuyor.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!