comScore

Real Madrid Real Madrid

Başkandan Ancelotti'ye güvenoyu

12 Mart 2015, Perşembe 14:48
Başkandan Ancelotti'ye güvenoyu

Real Madrid Başkanı  Florentino Perez, basının karşısına geçerek teknik direktör Carlo Ancelotti hakkında çıkan iddialarla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

FutbolArena Dış Haberler - Real Madrid Başkanı  Florentino Perez, basının karşısına geçerek teknik direktör Carlo Ancelotti hakkında çıkan iddialarla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Basında çıkan 'Ancelotti'nin kredisi kalmadı, Barcelona maçında çıkacak sonuca göre koltuğundan olabilir' iddialarına cevap vermek adına acil basın toplantısı kararı alan Florentino Perez, Ancelotti'nin arkadasında olduklarının altını çizdi. Perez: 'Kulüp olarak teknik direktörümüz ve futbolcularımıza olan güvenimiz tam. Gelecek haftalarda ne olursa olsun, Ancelotti görevinin başında kalacak. Önümüzdeki zorluklara rağmen sakin ve kendimizden emin biçimde yolumuza devam etmeliyiz' dedi.
Bilindiği gibi Şampiyonlar Ligi 2.tur rövanş karşılaşmasında Santiago Bernabeu'da Schalke 04 karşısında sergilenen kötü futbol sonrası 4-3 sahadan mağlup olan Real Madrid'de teknik direktör Carlo Ancelotti'nin görevinden olabileceği ve başkan Florentino Perez tarafından ultimatom aldığı iddia edilmişti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!