comScore

Real Madrid Real Madrid

Ronaldo basına konuşmayacak

11 Mart 2015, Çarşamba 11:30
Ronaldo basına konuşmayacak

Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, sezon sonuna kadar basınla konuşmama kararı aldığını açıkladı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Santiago Bernabeu Stadı'nda oynadığı maçta 4-3 yenildiği Schalke 04'ü, ilk maçtaki 2-0'lık avantaj sayesinde eleyerek çeyrek finale yükselen Real Madrid, oynadığı kötü futbol nedeniyle eleştiri aldı.

İspanyol basını Real Madrid için "sezonun en kötü futbolunu oynadı", "kaos", "beyaz komedi", "utanarak çeyrek finale", "korkunç" başlıklarını kullanırken, Alman takımı karşısında oynanan futboldan ne taraftarın ne futbolcuların ne de teknik kadronun memnun olduğu vurgulandı.

Attığı iki kritik golle Real Madrid'in çeyrek finale yükselmesinde kilit isim olan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo ise maç sonrası kendisinden demeç almak isteyen gazetecilere, "Sezon sonuna kadar basınla konuşmayacağım" dedi.

Hem sonrasında sinirli olduğu gözlenen Ronaldo'nun maç sırasında sahada takım arkadaşı Karim Benzema ile yaptığı kısa konuşma İspanyol televizyonlarına yansırken, Portekizli futbolcunun "utanç verici, utanç verici" şeklindeki sözleri dikkati çekti. Benzema'nın da karşılık olarak "Nasıl böyle oynayabiliriz? Bize 4 gol attılar" dediği görüldü.

- "Dibe vurduğunda yapman gereken kendini sıfırlamandır"

Öte yandan Real Madrid'in takım kaptanı kaleci Iker Casillas da futbolcular olarak mağlubiyetin sorumluluğunu üstlendiklerini belirtti.

Maç sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Casillas, "Suçlu bizleriz. Taraftarın tepkisini anlıyoruz. Bazılarımız önceden sahip oldukları güveni yitirdiler. Arka arkaya 22 maç kazanan bir takımız ama şimdi herkes bu takımın nasıl oynaması gerektiğini konuşuyor. Dibe vurduğunda yapman gereken kendini sıfırlamandır. Bazı durumlarda kafan fizik gücünden daha ağır basar" ifadelerini kullandı.

Casillas, Real Madrid taraftarının ıslıklayarak kendini protesto etmesine ise "Taraftar hakimdir ve ıslıklaması gerektiği zaman ıslıklarsa ben bunu anlarım. Beni ıslıklamalarını kaldırırım. Bana destek veren herkese de teşekkür ederim" yorumunda bulundu.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!