comScore

Real Madrid Real Madrid

Jorge Mendes: "Ronaldo, Sneijder'a benziyor"

13 Şubat 2015, Cuma 20:19
Jorge Mendes:

Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes, Wesley Sneijder'i örnek göstererek Portekizli'ye zaman tanınması gerektiğini söyledi.

El Confidencial'ın haberine göre Jorge Mendes, Ronaldo'yla ilgili olarak, "En formda olduğunuz dönem, mutlu bir aile yaşantınız var. Ancak ertesi gün bir nedenle tartışma yaşıyorsunuz ve ayrılıyorsunuz. Cristiano Ronaldo olmak öyle kolay değil. Sonuçta o da bir insan. Zor zamanları olabiliyor." dedi.
 
Doğum günü kutlaması üzerinden Portekizli yıldıza yüklenilmesini doğru bulmayan menajer, "Özel hayatımız zaman zaman iş dünyamıza da yansır. Kız arkadaşıyla ayrıldıktan sonra zor zamanlar geçiriyor. Belki de doğum gününü kutlaması biraz kafasını dağıtmasına yardımcı olacaktı." ifadelerini kullandı.
 
Wesley Sneijder örneği veren Jorge Mendes, "Sneijder, eşi Ramona'dan ayrıldığı dönemi hatırlayın. Futbolunun zirvesindeydi. Fiziksel olarak çok iyi durumdaydı ancak oynadığı maçlarda bir türlü istediği düzeye ulaşamıyordu. Bu tarz şeyler, özellikle de futbolcular için zor bir süreç." şeklinde konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!