comScore

Real Madrid Real Madrid

İşte Cristiano Ronaldo'nun bonservis bedeli!

03 Şubat 2015, Salı 11:35
İşte Cristiano Ronaldo'nun bonservis bedeli!

Cristiano Ronaldo'nun Manchester United'a gitmeyeceğini açıklayan menajeri Jorge Mendes, oyuncunun bonservis bedeliyle ilgili de dudak uçuklatacak bir bedel söyledi: En az 300 milyon sterlin.

Ünlü yıldızların menajerliğini yapan Jorge Mendes, BBC Sport'a açıklama yaparken, Ronaldo'nun Manchester United'a hiçbir zaman dönmeyeceğini açıkladı. Mendes, Manchester United'a 2009'da 80 milyon Pound'a transfer olan ve oynadığı futbolla İspanyol ekibinin başarılarında önemli pas sahibi olan Portekizli yıldızın, Real Madrid'den ayrılmayacağını söyledi. Mende herhangi bir durumda Ronaldo'nun ayrılması söz konusu olduğunda ise alacak takımın en az 300 milyon Pound ödemesi gerektiğini öne sürdü.
 
Geçen ay kariyerinin üçüncü Altın Top ödülünü kazanan Cristiano Ronaldo'yu dünyanın en iyi oyuncusu olarak nitelendiren Mendes, "Aynı zamanda en iyi sopurcu, hiç kimseyi onunla kıyaslayamazsınız ve onun gibisini bulamazsınız" diye konuştu.
 
Mendes, FIFA ve UEFA'nın yasaklamayı düşündüğü 3. kişilerin oyuncunun bonservisine sahip olma kuralını da savunurken, "Bu yolla Portekiz ve İspanya'ya Güney Amerika'dan çok sayıda oyuncu geliyor. Mahkeme bunu kabul etmeyecektir ve yasal olmayan bir durum" ifadelerini kullandı. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!