comScore

Real Madrid Real Madrid

Real Madrid, Sociedad'ı 4-1'le geçti

31 Ocak 2015, Cumartesi 18:59
Real Madrid, Sociedad'ı 4-1'le geçti

Real Madrid, Ronaldo'nun cezası nedeniyle oynamadığı karşılaşmada Real Sociedad'ı 4-1 ile geçti ve liderliğini korudu.

La Liga'nın 21. Hafta mücadelesinde maç eksiğiyle lider Real Madrid, Santiago Bernabeu'da David Moyes yönetimindeki Real Sociedad'ı ağırladı. İki maç ceza alan Cristiano Ronaldo, maçı tribünde oğluyla takip etti. 
 
Daha henüz 1. dakika dolmadan Real Sociedad, Elustondo'nun şok golüyle 1-0 öne geçti. Fakat Real Madrid, bu gole çabuk cevap vermesini bildi ve 3'te James Rodriguez'in şık kafa golüyle skoru dengeye getirdi.
 
Maç 1-1 devam ederken Sociedad'ın yıldızı Carlos Vela sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Ev sahibi Real Madrid de 37'de ilk kez öne geçti. Benzema'nın kaleciden seken şutunu çok iyi takip eden Sergio Ramos, sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve takımını 2-1 öne geçirdi.
 
İlk devre bu skorla sona ererken Real Madrid'in golleri ikinci yarıda da devam etti. 52'de Bale'in pasında boş fileleri havalandıran Karim Benzema farkı ikiye çıkardı. Fransız golcünün 77'de attığı gol ise görülmeye değerdi. Isco'nun pasıyla, ceza sahası sol çaprazında buluşan golcü oyuncu, bekletmeden uzak köşeye harika bir plase yolladı ve skoru 4-1'e getirdi.
 
Real Madrid aldığı bu galibiyetle puanını 52'ye çıkardı. Sociedad ise 22 puanda kaldı.  

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!