comScore

Real Madrid Real Madrid

Real Madrid, Brezilyalı Silva'nın peşinde!

23 Ocak 2015, Cuma 13:10
Real Madrid, Brezilyalı Silva'nın peşinde!

La Liga ekibinin, Brezilya'dan orta saha oyuncusu Lucas Silva'yı transfer etmek için anlaşmaya vardığı bildirildi

İspanya ekiplerinden Real Madrid, Brezilya'nın Cruzeiro kulübeyle 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Lucas Silva'nın transferi için anlaştı.

Cruzeiro Kulübü'nün başkan yardımcısı Marcio Rodrigues, Brezilya'nın ESPN adlı spor gazetesine yaptığı açıklamada "Anlaşma sağlandı ve resmi açıklama yapılacak. Kulüp olarak Lucas'ın yerini doldurmakta zorlanmayacağız. Altyapıda Eurico gibi şans bekleyen genç futbolcularımız var" dedi.

Rodrigues, kulübüyle 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunan Silva'nın, Real Madrid ile 30 Haziran 2021'e kadar sözleşme imzalayacağını duyurdu.

Real Madrid bu sezon 19 yaşındaki Marco Asensio'yu transfer ederek, daha çok tecrübe kazanması için sezon sonuna kadar Real Mallora takımında kalmasına izin vermişti. Real Madrid, dün renklerine kattığı 16 yaşındaki Norveçli Martin Odegaard'ı ise 2. takımı olan Real Madrid Castilla'ya gönderdi.

Öte yandan İspanyol basını, Real Madrid'in yaklaşık 1,5 yıl önce 30 milyon avro karşılığında Real Sociedad'tan aldığı Illarramendi'yi, Lucas Silva'nın gelişinden sonra göndermeyi düşündüğünü ileri sürdü.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!