comScore

Real Madrid Real Madrid

Coritiba açıkladı: "Real Madrid'in rekor şansı sürüyor"

02 Ocak 2015, Cuma 13:48
Coritiba açıkladı:

Real Madrid, Coritiba'nın 24 maçlık üst üste galibiyet rekorunu kırmanın peşinde.

FutbolArena - Carlo Ancelotti yönetimindeki Real Madrid oynadığı son 22 maçtan da galibiyetle ayrıldıktan sonra hafta içi Milan ile yaptığı özel karşılaşmada 4-2 mağlup olmuştu.

Bu sonucun ardından Real Madrid'in 'Üst üste en çok maç kazanan takım' rekorunu kırma şansının devam edip, etmediği tartışma konusu yaratmıştı. Şu anda rekor Brezilya'nın Coritiba takımına ait. 3 Şubat 2011 ile 5 Mayıs 2011 arasında Eyalet Ligi ve Brezilya Kupası'nda üst üste oynadığı 24 maçı da kazanan Coritiba, Guinness rekorlar kitabına adını yazdırmıştı.
Real Madrid'in Milan yenilgisinden sonra ise ilginç şekilde Coritiba kulübünün resmi Twitter hesabından bir açıklama yapıldı. Açıklamada: "Real Madrid-Milan maçını izleyenlere dünya rekorunun yalnızca resmi maçlar için geçerli olduğunu hatırlatmak isteriz. Guinness kurallarına göre Coritiba hala en çok üst üste maç kazanan takım rekorunun sahibi. Real Madrid'in bundan sonraki maçlarını da ilgiyle izleyeceğiz" sözlerine yer verildi.
Real Madrid önündeki 3 resmi karşılaşmayı kazanırsa bu rekorun sahibi olacak. Madrid ekibi bu hafta sonu ligde Valencia'yı deplasmanda mağlup ederse galibiyet serisini 23 maça çıkarmış olacak. Sonrasında kupada Atletico Madrid ile deplasmanda karşılaşacak olan Real Madrid bu mücadeleyi de kazanması halinde dünya rekorunu egale etmiş olacak. Eflatun-beyazlılar ligde Espanyol ile oynayacağı maçtan da galip ayrılırsa üst üste 25 maç kazanarak rekorun tek başına sahibi olacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!