comScore

Real Madrid Real Madrid

Real'i elemeye 1400 euro prim!

29 Ekim 2014, Çarşamba 13:23

Real Madrid'i elemenin ödülü bin 400 euro... İspanya Kral Kupası'nda Real Madrid ile eşleşen 2. Lig takımı Cornella'da yönetim, tur geçme primini bin 400 euro olarak açıkladı. Eşleşmede ilk maç bugün oynanacak.

İspanya Kral Kupası Copa del Rey'in son 32 turunda Real Madrid'in rakibi olan Cornella'da tur primi bin 400 euro...
 
İspanya 2. Ligi'nde mücadele eden Unió Esportiva Cornella, kupanın ön eleme turlarında Jaen, Zamora ve Leioa'yu geçti. El Mundo Deportivo Gazetesi, yeşil-beyazlı futbolcuların bu üç turu geçerken toplam bin euro prim aldığını yazdı.
 
Cornella'lı futbolcuların Real Madrid'i elemeleri halinde ise bin 400'er euro prim alacağı belirtildi. Haberde, Barcelona kentinin takımı olan Cornella'da futbolcuların aylık maaşlarının, bin 400 eurodan düşük olduğuna dikkat çekildi.
 
Kral Kupası'nda iki maç üzerinden yapılan eleme turunda Cornella, ilk maçta Real Madrid'i Barcelona'da ağırlayacak. Katalan kulüp, rövanş maçını ise 2 Aralık'ta Santiago Bernabeu'da oynayacak.
 
Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin, kaleci Iker Casillas ile Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Modric, Sergio Ramos, Kroos, Pepe ve Marcelo gibi futbolcularını Cornella maçında dinlendirip, daha az süre oynayan futbolcularına şans vermesi bekleniyor.  

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!