comScore

Real Madrid Real Madrid

Varane o İngiliz kulübünü reddetmiş!

14 Ekim 2014, Salı 21:18

Real Madrid'in Fransız savunma oyuncusu Raphael Varane, İspanyol devine transfer olmadan önce Manchester United'ın teklifini geri çevirdiğini açıkladı.

2011 yazında Lens kulübünden Real Madrid'e transfer olan 21 yaşındaki Raphael Varane, Manchester United'dan o dönem gelen transfer teklifini geri çevirdiğini açıkladı.
 
L'Equipe gazetesine konuşan genç futbolcu, konu ile ilgili olarak "Manchester United mı? Phil Jones ile anlaşmışlardı" açıklamasını yaptı.
 
Aynı dönemde Paris Saint-Germain'in de kendisiyle ilgilendiğini belirten oyuncu, bu transferin gerçekleşmemesinin sebebi olarak o dönem Katarlılar'ın satın aldığı Fransız kulübündeki projenin belirsizliğini gösterdi.
 
Genç futbolcu, Real Madrid'in teklifini kabul ettiğinde ise İspanyol kulübünün o zamanki teknik direktörü Jose Mourinho'nun, kendisini A takımda oynatacak olmasının önemli rol oynadığını söyledi.
 
Mourinho'nun Chelsea'ye dönüşünden sonra transfer dedikodularının çıkması üzerine Portekizli menajer, "Benim Varane'ı ne kadar beğendiğimi bildikleri için herkes onun Chelsea'ye transfer olacağını konuşuyor ama oyuncu Real Madrid'de kalacak." şeklinde konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!