comScore

Real Madrid Real Madrid

'Di Maria para için gitti'

14 Ekim 2014, Salı 13:41

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, takımdan ayrılan yıldız oyuncuları için ilk defa konuştu.

Şampiyonlar Ligi'ni kazanan ama La Liga'yı ezeli rakibi Atletico'ya kaybeden İtalyan teknik adam bu sezon başında en büyük eleştiriyi Di Maria ve Xabi Alonso'nun takımdan ayrılmasına izin vermesinden dolayı almıştı.
 
İlk defa bu eleştirilere cevap veren Ancelotti, futbolcuların ayrılık süreçlerini açıkladı. İşte sözleşmesini uzatması beklenen Ancelotti'nin sözleri:
 
“Di Maria daha fazla para kazanabilmek için ayrılmak istediğini söyledi. Bazen kulüp ile aynı görüşte olmak zorundasınızdır, Di Maria'ya zam yapmak yerine ayrılmasına izin verme konusunda anlaştık.
 
Xabi'nin durumu ise biraz daha karışıktı. Kendni biraz yorgun hissediyordu bana gelip ayrılmak istediğini açıkladı. Diyecek bir şey yoktu, Kroos'un ve James Rodriguez'in onun açığını kapatacaklarını düşündüm. Bu nedenle de transferde engel olunacak bir durum yoktu, gitmek isteyen kendisiydi.
 
Diego Lopez'e de kimse git veya kal demedi, oyuncu kendi tercihini kullandı.
 
Real Madrid bence dünyanın en iyi üç savunmacısına ve en defans ikilisine sahip. Kimin oynayacağına karar vermek gerçekten de zor. Varane, Real Madrid'in geleceği ama bunu başarmak da kendi ellerinde.”

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!