comScore

Real Madrid Real Madrid

Ronaldo'dan hodrimeydan!

13 Ekim 2014, Pazartesi 16:19

Yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, bu sene hedeflerini büyülttüğünü söyleyerek rakiplerine gözdağı verdi.  

Real Madrid'in süperstarı Cristiano Ronaldo, kimin iyi olduğunu zamanın göstereceğini söyledi. Bu sezona çok iyi başladığını ve üçüncü Altın Top Ödülü'nü hedeflediğini ifade eden Portekizli futbolcu, her zaman daha fazlasını istediğini ve daha iyi olmaya çalıştığını sözlerine ekledi.

İşte Ronaldo'nun sözleri:


"Hedefim her zaman zirvede olmak ve bunu son 6-7 senede başardım. En zoru bu seviyede düzenli oynamayı sürdürmekti ve bunu başardım. Hakkımda konuşulanlar beni ilgilendirmiyor. Altın Top ödülü beni rehavete sokmuyor. Oy veren insanlar, seçmenler ve kaptanlar..."
"Zaman kimin daha iyi oyuncu olduğunu gösterecek. Endişelenmiyorum çünkü işimi yapıyorum. İkiyüzlü olmayacağım, üçüncü ödülümü de kazanmak isterim, ama kendim için değil. En iyi formumla devam edeceğim ve ocakta neler olacağını göreceğiz."

"Kulübümde ve milli takımımda başarının anahtarı "kendini adama" ve "sıkı çalışma" diyebilirim. Her zaman oyunumu geliştirmek için bir şeyler öğrenmek istedim. Kariyerimde harika bir noktadayım. Sezona çok iyi başladım. Hedefim bundan daha iyi olmak. Olduğum yerde seyredemem çünkü hep daha fazlasını isterim. Sezon uzun bir maraton. Ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde ve milli takımda birçok maç var."

"Umarım bu sezon geçtiğimiz yıldan daha iyi geçer. İşler gittikçe daha zorlaşıyor çünkü oyuncu sayısı artıyor; ama ben rekabeti seviyorum ve fiziğimi elimden geldiğince zorluyorum. Umarım bu sene birçok zaferime yenilerini eklerim."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!