comScore

Real Madrid Real Madrid

'Biz bir gol makinesiyiz'

11 Ekim 2014, Cumartesi 16:34

İspanyol devinin Kolombiyalı futbolcusu, Carlo Ancelotti ile muhteşem bir form yakaladıklarını söylerken zorlu fikstüre de değindi.

Real Madrid'in yıldız ismi James Rodriguez, takımın performansına değinerek adeta gol makinesi haline geldiklerini söyledi.
 
Marca'ya konuşan James, "Sezonun başından itibaren sürekli iyiye gidiyoruz. Her maçta 4 ya da 5 gol atıyoruz. Gol makinesine döndük." dedi.
 
Gelecek maçlarla birlikte zorlu bir fikstüre gireceklerini belirten Kolombiyalı yıldız, "Şu ana kadar sezonu iyi götürüyoruz ama önemli olan bundan sonrasında da devam etmek." diye konuştu.
 
Oynadığı pozisyonla ilgili de ifadeler kullanan Rodriguez, "İleri hattında biraz geride oynuyorum ama bu benim için iyi. Hocam ne derse ona göre oynamaya devam edeceğim." ifadelerini kullandı.
 
Son Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid, La Liga'da şu ana kadar 25 gol attı. Takımın yıldızı Ronaldo ise toplamda 11 maçta forma giydi 19 kez golle buluştu.
 
Bu yaz Real Madrid'e transfer olan James Rodriguez, Gareth Bale ve Cristiano Ronaldo'dan sonra takımın en pahalı transferi olmuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!