comScore

Real Madrid Real Madrid

Rekorların adamı Ronaldo

06 Ekim 2014, Pazartesi 13:18

Ronaldo rekora doymuyor... Athletic Bilbao maçında 3 gole imza atan Portekizli yıldız ligde oynadığı son dört maçta 3. kez hat-trick yapmış oldu.

Cristiano Ronaldo, La Liga'ya damgasını vurmaya devam ediyor. Sezona hızlı bir giriş yapan Portekizli yıldız, ligin ilk 6 haftasını 10 golle tamamlamış ve gol krallığı listesinin zirvesine yerleşmişti.
 
Ronaldo'nun bu üstün formu Athletic Bilbao karşısında da devam etti. Eflatun-beyazlı ekibin 5-0 kazandığı maçta rakip fileleri 3 kez havalandıran Ronaldo, La Liga'da oynadığı son 4 maçın üçünü hat-trick yaparak tamamlamış oldu. Kariyerinin 22. hat-trıck'ini gerçekleştiren Ronaldo, böylece Alfredo Di Stefano ve Telmo Zarra'nın rekorunu egale etti.
 
La Liga'da 13 kez fileleri havalandıran Ronaldo, 20 takımlı ligde mücadele veren 18 takımdan daha çok gole imza attı. Bununla birlikte Ronaldo'nun La Liga'da 200 gol barajına ulaşmasına sadece 10 gol kaldı. Real Madrid formasıyla 171 maçta oynayan Portekizli yıldız, 190 kez gol sevinci yaşayarak ulaşılması güç bir istatistiğin daha sahibi olmuş durumda.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!