comScore

Real Madrid Real Madrid

CR7 finalde oynayacak mı? Açıkladı...

21 Mayıs 2014, Çarşamba 03:30

Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, sakatlığı ve Atletico Madrid ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi finali hakkında konuştu.

İspanya La Liga takımlarından Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo, Şampiyonlar Ligi finaline kadar yüzde 100 hazır olacağını açıkladı.

Hafif sakatlığı bulunan Portekizli yıldızın Cumartesi günü Atletico Madrid ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi final karşılaşmasında sahada olması bekleniyor.

Konu hakkında açıklama yapan Ronaldo, "Kendimi çok daha iyi hisssediyorum. Cumartesi gününe kadar yüzde 100 olarak hazır olacağım. Kimse uzun zamandır beklediği bir finali kaçırmak istemez" ifadelerini kullandı.

Başarılı futbolcu, "Bizim için çok önemli bir maç. Ama eğer vücudum izin verebilirse bu maçta oynayacağım, dünyanın sonu değil. Ama eminim ki hazır olacağım. Kendimi mutlu ve rahat hissediyorum" dedi.

Yaşadığı sakatlık hakkında konuşan Ronaldo, "Bazen vücudunuz size 'dur' der. Ne yazık ki ufak tefek sorunlar yaşadım ama bu çok normal. Her oyuncu sağlık problemleri yaşayabilir" şeklinde konuştu.

Şampiyonlar Ligi finalini değerlendiren Ronaldo, "Kazanan takım her zaman daha özgüvenli olur. Atletico şu an son derece mutlu bir takım ve moralleri çok yüksek. Ama final diğer maçlara benzemez. Şanslar yüzde 50, yüzde 50. İnanıyorum ki kazanmak için oraya gideceğiz" yorumunda bulundu.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!