comScore

Real Madrid Real Madrid

Eğer Real onu da kaybederse...

16 Mayıs 2014, Cuma 12:30

Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi finalinde Atletico Madrid ile oynayacağı karşılaşmada takımının bu kupayı müzesine götürme başarısı göstermemesi halinde yönetim kuruluna istifasını sunacağı belirtildi.

Başkan Perez Real Madrid'in La Liga'da oynadığı ve 2-0 yenildiği Celta de Vigo karşılaşmasından sonra soyunma odasına inerek futbolcularına ve teknik heyetine ağır sözler ettiği idda edildi.

Sports Ya Gazetesi'nde yer alan habere göre, Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi finalinde Atletico Madrid ile oynayacağı karşılaşmada takımının bu kupayı müzesine götürme başarısı göstermemesi halinde yönetim kuruluna istifasını sunacağı belirtildi.

Real Madrid başkanı Florentino Perez'in daha da ileri giderek futbolcularını suçladığı ve onlara ligi bırakıp kafalarını tamamen Avrupa Şampiyonlar Ligi kupasına odaklayan kişilerin profesyonellikle ilgisi olamayacağını söylediği ileri sürüldü.
Real Madrid'in Celta de Vigo karşılaşmasında aldığı 2-0 lik yenilginin yaşandığı haftada şampiyonluk yarışında bulunan Atletico Madrid ve Barcelona da rakiplerine karşı beraberlik elde etmişlerdi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!