comScore

Real Madrid Real Madrid

Ancelotti Bayern'e meydan okudu

29 Nisan 2014, Salı 12:30

Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, "Bayern, Madrid için kara bir canavar olabilir ama benim için değil" diyerek meydan okudu.

 UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finalinde 1-0'ın rövanşı için Allianz Arena'ya çıkacak olan Real Madrid'de, teknik direktör Carlo Ancelotti 'rahat'lığıyla dikkat çekiyor.

Münih'te hiç kazanamayan Real Madrid için konuşan Ancelotti; "Bayern, Madrid için kara bir canavar olabilir ama benim için değil. Onlara tek bir maç dahi kaybetmedim" diyerek, Bayern'e karşı zafer garantisi verdi.

Ancelotti, Alman devine karşı oynadığı 7 maçta hiç mağlup olmadı. 2002/03 sezonunda Milan ile 2 kez 2-1'lik galibiyetler eden Ancelotti, finalde Juventus'u devirerek Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu. 3 sezon sonra Milan ile tekrar Bavyera'ya giden Ancelotti, sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılıp, kendi sahasında 4-1 mağlup etti.

BAYERN, MADRID'İ ELEYEREK GELMİŞTİ

Bir seozn sonra Bayern Münih, ikinci turda Real Madrid'i eleyerek Milan'ın rakibi oldu. Milan, iki maçı da kazanarak finalde Atina'da Liverpool'u yendi. Ancelotti, son olarak 1 hafta önce Bayern Münih'i Bernabeu'da Benzema'nın golüyle 1-0 mağlup etti.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!