comScore

Real Madrid Real Madrid

Ramos'tan Ancelotti'ye: 'İhtiyar adam...'

09 Nisan 2014, Çarşamba 20:30

Real Madrid'in savunma oyuncusu Sergio Ramos, Carlo Ancelotti'nin Dortmund maçı devre arasında yaptığı değişikliklerin işe yaradığını belirterek, "İhtiyar adam bunun için var" dedi.

Real Madrid'in İspanyol savunma oyuncusu Sergio Ramos, 2-0 kaybettikleri Borussia Dortmund maçıyla ilgili olarak; "İlk yarıda bir reaksiyon göstermemiz gerekiyordu" dedi.

Sergio Ramos; "Bu turu geçtiğimiz için mutluyuz ama ilk yarıda iyi değildik ve taraftarlarının da desteğiyle bizi sindirdiler. Reaksiyon göstermemiz ve daha iyi bir ilk yarı çıkarmamız gerekiyordu çünkü rahatlamış bir Real Madrid'in ikinci yarıda ne kadar rahat pozisyonlara girdiğini gördük" açıklamasını yaptı.

Ancelotti'nin devrede taktik değiştirdiğini ve ne derece etkili olduğunu gördüklerini belirten Ramos; "İhtiyar adam bunun için var. Ne söylemesi gerektiğini ve neleri değiştirmesi gerektiğini çok iyi biliyor. Biz dördüncü defa üstüste yarı finale kalıyoruz. Bu başarı nedeniyle gurur duyuyorum. Bunu başarmak hiç kolay değil" diyerek sözlerine devam etti.

Yıldız İspanyol savunmacı; "Şimdi biraz daha sabırlı olmalı ve daha iyi oynamalıyız. Çünkü, bu turnuvayı kazanmak bize heyecan veriyor. Chelsea'nin gelmesinden korkmuyoruz. Bizim tek endişemiz kendimizle alakalı. Kazanmak istiyorsanız en iyisi olmalıyız ve Chelsea'de bizi yenebilecekse bunu haketmeli" diyerek sözlerini noktaladı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!