comScore

Real Madrid Real Madrid

Real Madrid'in sol bek transferi planı

06 Nisan 2014, Pazar 11:53

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid'de Fabio Coentrao'nun gidişiyle boşalacak olan sol bek kontenjanına iki aday var.

Bu sezon üç kulvarda yoluna kayıpsız devam eden Real Madrid'de önümüzdeki sezonun planları da yapılıyor. Sezon sonunda ayrılması beklenen Fabio Coentrao'nun boşluğunu doldurmayı amaçlayan Madrid kulübünün hedefinde iki isim var: Guilherme Siqueira ve Luke Shaw.
 
Real Madrid Benfica'da forma giyen Siqueira'yı uzun süredir takip ediyor. Geçen sezon Benfica transferin son gününde Sambacı'yı açıklamıştı. Oyuncunun Real Madrid'e transfer olacağı söyleniyordu. Coentrao'nun gitmesi halinde Siqueira birinci tercih olacak.

Luke Shaw ise İngiliz futbolunun son parlayan yıldızlarından. Southampton'da forma giyen ve henüz 18 yaşında olan Shaw'ın 2014 Dünya Kupası kadrosunda olması bekleniyor.

Transfer ücretinin 36 milyon Euro olduğu tahmin edilen Shaw için Los Galacticos'un bu kadar büyük bir mebla harcaması beklenmiyor. Gareth Bale ile Luke Shaw'ın menajerlerinin aynı olması da iddiaları kuvvetlendiriyor. Shaw ile Chelsea ve Manchester United gibi birçok dev kulüp ilgileniyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!