comScore

Real Madrid Real Madrid

Toshack'tan Bale'e: "Deli gömleği.."

05 Nisan 2014, Cumartesi 15:30

Real Madrid, Beşiktaş ve Galler gibi takımlarda çalışan John Benjamin Toshack, milli takımdan eski öğrencisi Bale'in mutsuz olduğunu savundu.

Daha önce Real Sociedad, Real Madrid ve Beşiktaş'ta teknik direktörlük yapan John Benjamin Toshack ilginç açıklamalarda yaptı.

Real Sociedad ile ilk Real Madrid maçını hatırladığını söyleyen Toshack; "10 gün önce ne yaptığımı bilmiyorum ama 29 yıl öne neler oldu çok iyi hatırlıyorum. Real Madrid'e karşı ilk maçımıza Atocha'da 85/86 sezonunda çıktık ve 5-3 kazandık. Real de o yıl ligi kazanmıştı" dedi.

Real Madrid'de forma giyen, Galler milli takımından eski öğrencisi Bale ile ilgili konuşan Toshack; "Onu çok kısa bir süre önce Galler milli takımında izledim. Bale iyiydi, gol attı, iki muhteşem pas verdi ama bence deli gömleği giymiş gibiydi. Onun elinin duruşu, beden dili, mimikleri ile mutlu bir çocuk görmedim. Bale'i çok iyi tanırım, onda bundan daha fazlası var ama çok mutsuz. Neler olduğunu bilemiyorum, belki de buraya adapte olamamıştır" diyerek sözlerini noktaladı.
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!