comScore

Real Madrid Real Madrid

Real Madrid'de Ronaldo şoku!

04 Nisan 2014, Cuma 14:49

İspanya La Liga'da bu hafta Sociedad ile deplasmanda karşılaşacak olan Real'de Ronaldo şoku yaşanıyor.

İspanya La Liga takımlarından Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, sakatlığı sebebiyle bu hafta Real Sociedad ile deplasmanda oynanacak maçta forma giyemeyecek. 
 
Şampiyonluk yarışını direkt olarak etkileyecek olan maçta Sociedad ile deplasmanda kozlarını paylaşacak olan Real Madrid'de teknik direktör Carlo Ancelotti basın mensuplarının karşısına geçti. 
 
RONALDO SÜREKLİ OYNAMAK İSTİYOR
 
Cristiano Ronaldo'nun Sociedad ile oynanacak olan maçın kadrosuna alınmadığını ifade eden Ancelotti, "Ronaldo'nun bir sakatlığı söz konusu ve biraz dinlenmesi gerekiyor, bu sebeple Sociedad karşısında bizimle olmayacak. Ronaldo ile görüştüm ve o da her futbolcu gibi her zaman takımınla olmak istiyor. Ancak bu durum onun için sakıncalı olabilir, biraz dinlenmesi gerekiyor" dedi.
 
RONALDO'NUN YERİNE ISCO YA DA MORATTA
 
Cristiano Ronaldo'nun yokluğunda Real Sociedad karşısında iki seçenekleri olduğunu ifade eden İtalyan teknik adam, "Ronaldo olmayacak ve biz bu durumu kabul etmek durumundayız. Sociedad karşısında iki seçeneğimiz var. Ya Isco oynayacak ya da Moratta, iki futbolcuma da güveniyorum." dedi.
 
DI MARIA SAKATLIĞINI ATLATTI 

Di Maria'nın sakatlık sürecini atlattığını ancak kendisiyle ilgili son kararını henüz vermediğini vurgulayan Ancelotti, "Di Maria sakatlık sürecini atlattı ancak yeniden eski sağlığına kavuşması zaman alabilir. Khedira, Jesse ve Arbeloa'nın sakatlıkları sürüyor ancak çarşamba günü de gördük ki biz komple bir takımız" ifadelerini kullandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!