comScore

Real Madrid Real Madrid

Nuri Şahin'den itiraflar! Ağır mağlubiyet...

03 Nisan 2014, Perşembe 15:30

Borussia Dortmund'da forma giyen Türk milli futbolcu Nuri Şahin, kaybettikleri Real Madrid maçının ardından açıklama yaptı.

 Borussia Dormund'un Türk yıldızı Nuri Şahin, takımının 3-0 yenildiği Real Madrid maçının ardından Alman basınına konuştu.

Maç boyunca 87 kere topa dokunan ve çoğu kez takımını iyi yönetmesine rağmen takımca iyi bir performans sergileyemediklerini belirten Nuri'nin açıklamaları şöyle;

- Nuri, Madrid'de neler yanlış gitti?

"Bir planımız vardı ve maç boyu rakibi bırakmayacaktık. Maçın büyük bölümünde böyle oynadık. Ancak, golleri çok çabuk buldular"

- Daha iyi olan takım mı kazandı yoksa daha büyük yıldızları olan takım mı?

"Ben şu an kötü giden şeylerin neler olduğunu söyleyebilirim çünkü sonuç bizim için gerçekten çok kötü. Real Madrid kaliteli oyuncularının golleriyle skoru belirledi. Madrid'den daha çok çaba sarfetmeliydik. Madrid deplasmanına göre yeterince topla oynama fırsatı bulduk fakat şansları değerlendiremedik"

- Neden gol bulamadınız?

"Şuna açıklık getirmek lazım; biz takım olarak oyununun büyük bölümünde daha iyiydik. Ancak kritik anlarda skor üretemedik. İkinci maç gerçekten çok zor geçecek"

- Robert Lewandowski olsaydı her şey daha mı farklı olurdu?

"Lewandowski'siz eksiktik elbette. Ancak, böyle bir mazeret bulmak kolaycılık olur. Diğer sakat oyuncular nedeniyle de kalite olarak eksiktik. Ancak, bu takım sahaya çıkıyorsa kazanmayı isteyecek"

- Tüm bu sonuca rağmen yarı finalde şansınız nedir?

"Maça dönecek olursak, imkansız diye bir şey yoktur ama gerçekçi olmak zorundayız"


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!